top of page

ARA MOLINS 
UN
FUTUR MILLOR

A les eleccions municipals de 2023 Molins de Rei comptarà amb una nova candidatura per liderar l’Ajuntament els propers anys. Des de la vocació de servei i l’amor que compartim per la nostra vila, us presentem a tots ARA MOLINS.

ARA MOLINS és més que una simple candidatura política. És una veritable mobilització ciutadana, una crida a la participació i a la renovació, una oportunitat per construir junts un futur millor per la nostra vila.

Lidera aquesta candidatura Ramon Sánchez, ex-alcalde i actual tinent d’alcalde, una figura amb àmplia experiència en el govern municipal i un profund coneixement de les necessitats i problemàtiques de Molins de Rei. Reivindiquem la bona gestió duta a terme durant aquesta legislatura i volem continuar treballant pel progrés i el benestar del nostre municipi. No obstant això, apostem per la renovació i la implicació de noves persones a l'Ajuntament. La nostra candidatura es nodreix de perfils diversos de la societat civil, entre ells molts professionals competents i preparats per la gestió municipal.

Des d’ARA MOLINS volem fer front als reptes emergents que es presenten al nostre municipi i treballar per millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de Molins de Rei. Per a això, la nostra candidatura es basa en tres pilars fonamentals: el bon govern, el desenvolupament econòmic i social i la construcció del Molins de Rei del futur.

El bon govern és clau perquè el nostre municipi funcioni de manera eficaç i transparent. Volem que tots els veïns i veïnes gaudeixin d’uns serveis públics d'alta qualitat i es sentin acompanyats per l’administració local. Treballarem perquè el govern municipal funcioni millor.

El desenvolupament econòmic i social és fonamental per al progrés i el benestar del nostre municipi. Impulsarem el desenvolupament econòmic i social de Molins de Rei, fent costat a les famílies i els negocis locals, treballant per una major igualtat i benestar per a tothom. Especialment en els moments difícils, l’Ajuntament ha d’estar a l’alçada de les expectatives de tots els veïns i veïnes.

La construcció del Molins de Rei del futur és essencial per a garantir que el nostre municipi estigui preparat per fer front a tots els reptes que està provocant la pèrdua de poder adquisitiu de les famílies, l'envelliment de la població, la dificultat per tirar endavant negocis, la revolució tecnològica digital i la lluita contra el canvi climàtic. 

Treballarem per construir una vila orgullosa de la seva identitat i a l'hora dinàmica i preparada per al futur, oberta i acollidora, que sigui capaç d'adaptar-se als canvis i continuar creixent de manera sostenible, oferint oportunitats als molinencs i molinenques, especialment als més joves, perquè puguin desenvolupar el seu projecte de vida al poble i, així, la vila tingui futur. 

Convidem a tothom a formar part d'aquesta mobilització ciutadana i col·laborar amb nosaltres en la construcció d'un municipi de primera, de futur, més pròsper, just i sostenible. Junts podem fer de Molins de Rei un lloc encara millor on viure. 

Si et sents identificat amb els nostres valors i vols col·laborar amb nosaltres en la construcció del Molins de Rei del present i del futur, suma’t a ARA MOLINS. Estem convençuts que plegats podem aconseguir grans coses. 

#ComptemAmbTu

Manifest: Texto
bottom of page